Welkom bij DiVan Tegels

Natuursteenlook tegelsKeramische tegelsHoutlook tegelsBetonlook tegelsMarmerlook tegelsMozaïek tegels

Welkom bij DiVan Tegels

Natuursteenlook tegelsKeramische tegelsHoutlook tegelsBetonlook tegelsMarmerlook tegelsMozaïek tegels

Image

Welkom bij

DiVan Tegels!

DiVan Tegels is dé expert in tegels. Wij bieden u een ruim assortiment aan met o.a. keramische vloertegels, houtlook tegels, (glas)mozaïek tegels, marmeren tegels en buitentegels. Wij verkopen tegels uit landen als Duitsland, Italië, Spanje en Turkije. Daarnaast verkopen wij ook sanitair!

De mooiste vloertegels

In alle soorten en maten

Betonlook tegels zijn de perfecte toepassing voor een stoere, industriële uitstraling zonder de risico's en de complexiteit van écht beton. Terwijl keramisch parket (tegels met houtlook) juist zorgt voor de warme uitstraling van een houten vloer zónder het onderhoud van een echte houten vloer.
Houtlook tegels

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn keramische tegels die er, zoals de naam al zegt, uitzien als houten planken.
Marmerlook tegels

Marmerlook tegels

Marmerlook tegels stralen de elegantie uit van echt marmer maar dan zonder de zorgen van onderhoud bij echt marmer.
Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels lenen zich erg makkelijk voor een stoer, strak interieur. De tegels lijken net van echt beton te zijn gemaakt.
Mozaïek tegels

Mozaïek tegels

Een mozaïek tegel geeft uw keuken, badkamer of toiletruimte een mooie sfeer en unieke uitstraling.

Ook bij DiVan tegels: PVC Vloeren!

Loose Lay is de meest moderne en makkelijke PVC vloer. De delen zijn zo zwaar en stevig dat u ze zo neer kunt leggen op een vlakke ondervloer. Vaak kan de Loose Lay PVC vloer direct op de cement dekvloer, linoleum/marmoleum of over uw bestaande laminaat worden gelegd. U heeft geen extra ondervloer nodig en kunt SimpLay eenvoudig zelf leggen. Wij geven u de absolute garantie dat het geen kant op kan gaan en dat de delen naadloos aansluiten. Dus niet (laten) lijmen of klikken maar gewoon simpel zelf leggen.

De prachtige designvloeren van SimpLay hebben de allerhoogste kwaliteit op de markt en ook nog eens 15 jaar garantie. Onze top-slijtlaag is met 0.7mm de beste op de markt. Daarmee is de vloer zeer duurzaam en geschikt voor woongebruik maar ook voor (zwaar) commercieel gebruik. Daarnaast zijn onze SimpLay planken/tegels 0,5mm dik. Daarmee zwaarder en steviger dan alle andere PVC vloeren.

Expona SimpLay: Zonder lijm of klikken

0
Jaren ervaring
0
Tevreden klanten
0
Succesvolle projecten

Kom eens langs in

Onze Showroom

Momenteel is onze nieuwe showroom geopend. U bent natuurlijk van harte welkom, echter vragen wij u wel contact op te nemen om een afspraak in te plannen zodat wij wel de tijd voor u kunnen nemen.