Ali Balkaya
Ali BalkayaOprichter

Sinds 2000

Maar met 35 jaar ervaring

DiVan Tegels is in het jaar 2000 opgericht door Ali Balkaya. Na een lange carrière als tegelzetter in loondienst, heeft Ali Balkaya vanaf 2000 besloten om als zelfstandig ondernemer zijn eigen tegelzettersbedrijf te gaan runnen. Op zijn 15de is Ali begonnen met werken als tegelzetter en hij werkt nog altijd met evenveel plezier als in het begin. Het is altijd al zijn droom geweest om niet alleen te blijven bij het zetten van tegels, maar om ooit op een dag ook te beginnen met het verkopen van tegels.

De combinatie van jarenlange ervaring en de groeiende vraag naar ouderwets vakmanschap zijn de redenen dat Divan Tegels al snel een toonaangevende naam in Gelderland en omgeving is geworden in tegelwerken van hoogwaardige kwaliteit.

De naam 'DiVan' is een combinatie van de namen van zijn dochters, Dilan en Berivan Balkaya.

Waarom

DiVan Tegels

DiVan Tegels heeft een uitgebreid tegelassortiment van verschillende A-merken. Naast het leveren van tegels, zijn wij ook gespecialiseerd in het zetten van tegels, dus beschikken we ook over een totaalconcept. Daarbij wordt u geholpen door een van onze medewerkers met persoonlijk en vakkundig advies.

Onze diensten

Sanitair

Op zoek naar sanitair? Naast het leveren en zetten van tegels bieden wij ook de mogelijkheid voor het leveren en plaatsen van sanitair. Zo bieden wij een totaalconcept voor uw nieuwe badkamer.

Vloerverwarming

Gaat u uw woning renoveren en wilt u tevens het wooncomfort verhogen? Dan is vloerverwarming infrezen een aantrekkelijke en duurzame optie. Verwarming in de vloer wordt meestal toegepast als hoofdverwarming, maar vloerverwarming kan ook prima gebruikt worden als bijverwarming voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken.

XXL Tegels

Op zoek naar XXL tegels? Wij werken met merken zoals NeoLith, Cotto d'este en AVA, deze hebben een breed aanbod in grootformaat tegels die zich uitstekend dienen voor binnen en buiten gebruik. Ontdek nieuwe designmogelijkheden voor uw keuken, badkamer, vloer, wanden, gevels en tuin.

Tegels zetten

Met zijn liefde voor het vak en jarenlange ervaring, levert onze professionele tegelzetter vakkundig tegelwerk. Hierdoor kunnen wij een totaalconcept bieden met een breed assortiment aan tegels.

Overige werkzaamheden

Divan Tegels is ook gespecialiseerd in het verrichten van overige werkzaamheden, zoals het aanleggen van vloerverwarmingen, loodgieterswerk, stucwerk en sloopwerk. Kortom, zo realiseren wij uw complete project!

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn uitstekend geschikt voor alle soorten ruimtes, in particuliere en commerciële toepassingen. Wij werken met onder andere Expona SimpLay leg PVC, voor een duurzame, eenvoudige en onderhoudsvrije PVC vloer.

Instagram

Mooie projecten

Volg ons op Instagram en kijk mee met de mooiste projecten.
Image
Image
Image
Image