Image

Duurzaam keramische

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn keramische tegels die er - zoals de naam al doet vermoeden - uitzien als beton.

Betonlook tegels lenen zich erg makkelijk voor een stoer, strak interieur. De tegels lijken net van echt cement of beton te zijn gemaakt, ze zijn echter keramisch. U geniet van de voordelen van keramische tegels, met de prachtige natuurlijke look van beton.

De voordelen van

Betonlook tegels t.o.v. (woon)beton

Waarin onderscheidt de betonlook tegel zich ten opzichte van echt (woon)beton?

De betonlook tegel:

  • is slijtvast;
  • heeft geen onderhoud nodig;
  • is vlekbestendig;
  • scheurt niet,
  • is te combineren met vloerverwarming.
Image
Image

Betonlook vloertegels


Cement of beton wordt gemaakt door het mengen van cement met water. Hierdoor ontstaat de typische grijsachtige harde massa, die veel gebruikt wordt in de bouw. Het harde, maar brosse karakter is kenmerkend voor de structuur van cement of beton.

Woonkamer betonlook vloertegels


Uw nieuwe tegelvloer in betonlook is een tijdloze vloer waar u veel mee kunt combineren zoals houten meubels of een keuken met een houtlook. 90x90 cm is een veel gekozen betonlook tegelformaat. Door het grote formaat heeft u weinig voegen waardoor het makkelijk te onderhouden is en de ruimte groter doet maken.

Groot, groter, grootst


Betonlook vloertegels zijn het mooiste in grootformaat tegels, ofwel XXL tegels.

Met de huidige technieken zijn betonlook tegels met afmetingen van van 90x90 centimeter, 100x100 centimeter of 120x120 centimeter geen enkel probleem. In speciale gevallen kan het zelfs nog groter en zijn afmetingen van 120x240 centimeter of zelfs 160x320 centimeter mogelijk.

Ook wandtegels voor de badkamer, toilet of keuken in betonlook behoren momenteel tot de mogelijkheid. De betonlook tegel geeft een inrichting een strakke, moderne en tijdloze look.
Image